Mother's Living Room bij Makersweek Rotterdam Zuid

Mother's Living Room bij Makersweek Rotterdam Zuid

Talenten van With the FAM bij O-Festival Reading Mother's Living Room bij Makersweek Rotterdam Zuid 2 minutes Next Maak kennis met Suriname in bibliotheek Rotterdam

Met trots kondigt Panah Studio aan dat ze de Mother's Living Room Stage zullen hosten tijdens de aankomende Makersweek in Rotterdam Zuid. Dit podium biedt zowel opkomend talent als gevestigde namen de gelegenheid om te schitteren. Met een brede muzikale scope, variërend van R&B en hiphop tot afrobeat, latin, reggae, jazz en meer, verkennen we grenzen en creëren we een unieke ervaring voor artiesten en publiek. Bij Mother's Living Room delen artiesten hun diepste passies, verhalen, angsten en geheimen, en wij geloven in het belang van hun creatieve expressie om anderen te inspireren.

De Makersweek in februari was een groot succes, waar meer dan 100 Rotterdamse makers samenkomen om samen te werken en hun creatieve hoogstandjes te delen. De energie en inspiratie waren voelbaar in de lucht. En nu, van 12 tot 18 juni, komt de langverwachte tweede editie eraan. In samenwerking met Cultuur&Campus Putselaan en diverse partners en initiatiefnemers, wordt er een boeiend programma samengesteld met workshops, entertainment en netwerkmogelijkheden.

Mother's Living Room belooft een unieke en onvergetelijke ervaring te worden, met een line-up van diverse genres en artiesten van verschillende achtergronden. Het is een uitnodiging aan iedereen om deel te nemen aan de Makersweek en te genieten van adembenemende optredens en de inspirerende sfeer die Mother's Living Room met zich meebrengt. Mis dit bijzondere evenement niet en maak deel uit van een onvergetelijke creatieve reis. We kijken ernaar uit om samen met jou liefde, creativiteit en inspiratie te delen.