Talenten van With the FAM bij O-Festival

Talenten van With the FAM bij O-Festival

Op Hemelvaartsdag, 18 mei, kun je genieten van een fantastisch stadsfeest in Rotterdam dat georganiseerd wordt door O-Festival. En wij, Panah Studio, zijn er trots op dat we deels verantwoordelijk zijn voor de programmering van dit evenement. Het stadsfeest vindt plaats op meerdere locaties in Rotterdam, namelijk het Stationsplein, Kruisplein, Schouwburgplein en in de hal van Rotterdam Centraal.

Op deze dag vieren we de muzikale zelfexpressie die Rotterdam rijk is. Vanaf 13:00 uur kun je genieten van een scala aan artiesten die hun verhaal delen op het podium van Rotterdam. Elke artiest heeft zijn of haar eigen verhaal te vertellen en jij bent uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. Onder andere Fabie SoaresRoy Tuhumury en Isaias zullen op 18 mei optreden bij Schouwburg Rotterdam.

Of je nu van pop, rock, jazz of hiphop houdt, dit stadsfeest heeft voor ieder wat wils. Het is een geweldige kans om nieuwe artiesten te ontdekken en te genieten van de muzikale zelfexpressie die Rotterdam zo uniek maakt.

Het beste van alles is dat dit stadsfeest gratis is! Je hoeft geen tickets te kopen of te reserveren. Kom gewoon naar Schouwburg Rotterdam en vier met ons mee. Het wordt een dag vol plezier, muziek en zelfexpressie die je niet wilt missen.

Dus nodig je vrienden en familie uit en doe mee aan het grootste stadsfeest van Rotterdam op Hemelvaartsdag. Mis deze kans niet om te genieten van een geweldige dag vol muziek en zelfexpressie. Zien we jullie daar?

Bekijk https://o-festival.nl/voorstelling/dit-is-rotterdam/ voor meer informatie.