panah presents

Mother's Living room

8 april '23

vijverhofstraat 15, Rotterdam

19:00 - 21:30

In Mother’s Living Room bieden we een podium aan nieuwe talenten en gevestigde namen. We omarmen de wereld van R&B en hiphop, maar zoeken ook de grenzen op met andere genres zoals afrobeat, latin, reggae, jazz en meer. Een intiem event waarbij 2 artiesten hun eigen muziek spelen voor een klein gezelschap en extra informatie delen over de tracks. Tijdens Mother’s Living Room geven de artiesten alles en delen zij hun passie, verhaal maar ook angsten en geheimen met het publiek. 

📍 Locatie: MONO - Vijverhofstraat 15 Rotterdam
🕒 Tijd: 19:00 - 21:30

net gemist

8 april 2023

Kaya Imani

Muziek is er met de paplepel ingegoten bij de IJsselsteinse Kaya Imani (18). Ze volgt al sinds haar 7e piano- en zanglessen en wordt zo lang ze zich kan herinneren omringd door muziek. Haar vader hield van allerlei genres waardoor Kaya Imani zich liet inspireren. Van Bobby Brown tot Bob Marley en van Michael Jackson tot Buena Vista Social Club en The Opposites: wat muziek betreft bestonden er geen hokjes.

Sinds vorig jaar is Kaya serieus aan de slag gegaan met het maken van muziek, voornamelijk Nederlandstalige R&B- en soulmuziek. Muziek is voor haar een uitweg, een andere realiteit waarin ze zichzelf volledig kan uiten en kan zijn wie ze wil zijn. Kaya wil met haar muziek altijd een boodschap overbrengen en hoopt dat mensen er kracht uit kunnen halen. Ze schrijft al haar teksten zelf, neemt alles zelf op en componeert ook zelf waar mogelijk.

Steve city

Steve City zijn drijfveer is om alles groots aan te pakken in de benadering van zijn songs. Het combineren van de engelse en nederlandse woordkunst geeft zijn tracks een ander dimensie in de hedendaagse muziek. Dit leidt tot een Internationale feeling in zijn Nederlandstalige songs, waarmee hij een combinatie maakt van zijn soulvolle stem in de R&B genre.

blijf op de hoogte!

Wil jij weten wanneer de volgende Mother's Living Room is? Laat dan hier jouw email achter!