panah presents

Mother's Living room

Na het succes van ons evenement With the FAM hebben wij besloten om “Mother’s Living Room” ook als een losstaand en laagdrempelig evenement te organiseren. In Mother’s Living Room bieden we een podium aan nieuwe talenten en gevestigde namen. We omarmen de wereld van R&B en hiphop, maar zoeken ook de grenzen op met andere genres zoals afrobeat, latin, reggae, jazz en meer. Een intiem event waarbij 2 artiesten hun eigen muziek spelen voor een klein gezelschap en extra informatie delen over de tracks. Tijdens Mother’s Living Room geven de artiesten alles en delen zij hun passie, verhaal maar ook angsten en geheimen met het publiek. 

📍 Locatie: MONO - Vijverhofstraat 15 Rotterdam
🕒 Tijd: 19:00 - 21:30
🎟️ Entree: Gratis

coming up

11 februari 2023

daryl jay kyle

Daryl Jay Kyle is zanger, producer en liedjesschrijver uit Rotterdam van Molukse afkomst. Hij begon op zijn 15e met zingen in de kerk en in de jaren daarna ontdekte hij wat het geloof voor hem betekent. Met de bijbehorende (Black) Gospelmuziek is dit een belangrijke inspiratiebron voor Daryls muziek. Ook binnen zijn familie gingen regelmatig de klanken van Soul, Funk, R&B en Jazz door de huiskamer.

Na vele optredens binnen (kerkelijk) Nederland op grote en kleine podia en horecagelegenheden, werd het in 2020 tijd voor een deelname aan het televisieprogramma Hit The Road op SBS6. Daarmee eindigde hij in de finale met een a capella versie van “Change Will Come” op de 3e plek.

De lovende woorden van o.a. Roel van Velzen, Edsilia Rombley en Alain Clark gaven Daryl een boost voor het daaropvolgende jaar, waarin hij zichzelf een doel stelde en tevens behaalde: “10 eigen geschreven singles in 1 jaar!”. Bij een van deze songs nam hij een one-taker op in Rocktown Studio’s.

lavils

Lei Avila Santiago, ook wel bekend als 'Lavils', is een hiphop/R&B-singer & songwriter geboren in Rotterdam. Haar passie voor zingen begon al toen ze drie jaar oud was, omdat haar Filipijnse vader haar altijd meenam naar zijn bandrepetities. Als gevolg hiervan groeide Lei op in de muziekwereld.

Haar schare fans begon te groeien op 14-jarige leeftijd toen ze begon met het plaatsen van vocale covers op Instagram. Op 15-jarige leeftijd bracht ze haar eerste mash-up cover uit op Soundcloud, welke zeer goed werd ontvangen door haar publiek. Dit was voor haar een teken om muziek serieus te gaan nemen en besloot haar eigen liedjes te schrijven.

In 2019 begon ze met het uitbrengen van een aantal in de studio opgenomen singles en samenwerkingen op Spotify. Haar carrière ging van start toen ze te horen was in twee singles "FOTO’S - MAEL ft. CHO, Lavils" en "FaceTime - Figo Gang ft. Lavils".

In juni 2020 bracht ze haar eerste onafhankelijke debuut EP uit genaamd "Thankful" die vijf zelfgeschreven nummers bevat met samenwerkingen met onder meer Brandz (een Britse artiest bekend van zijn EP 25/8) en de Belgische Fuego.

blijf op de hoogte!

Wil jij weten wanneer de volgende Mother's Living Room is? Laat dan hier jouw email achter!

get your tickets!