Op vrijdag 16 december 2022 was er weer een nieuwe editie van With the FAM, waarin FAM staat voor Food, Art & Music, op het programma! With The FAM is in het leven geroepen om meer aandacht te creëren voor de Rotterdamse kunstenaars. Dit keer had With the FAM een samenwerking met Bibliotheek Rotterdam. Hou deze pagina in de gaten voor een nieuwe evenement.

food area

SISTER’S KITCHEN

Het eetgedeelte noemen we Sister’s Kitchen. Rotterdam biedt een enorme mix van verschillende culturen. Deze culturen brengen wij voor jou tijdens ons evenement bij elkaar. Geniet van traditionele eetgerechten uit diverse culturen. Maak een praatje met de kunstenaars en stel vragen over de unieke smaken.

art area

BROTHER’S ART GALLERY

Het kunstgedeelte noemen we Brother’s Art Gallery. Rotterdam is de kweekvijver voor artistiek talent, maar daar wordt momenteel nog te weinig aandacht aan geschonken. Wij brengen daar verandering in! Verschillende, jonge kunstenaars krijgen bij ons een podium om hun gemaakte werk tentoon te stellen.

with the fam by panah studio

music area

MOTHER'S LIVING ROOM

Het muziekgedeelte noemen we Mother’s Living Room. De kracht van muziek is enorm groot. Het stimuleert creativiteit en werkt voor velen Rotterdamse kunstenaars als een ware uitlaatklep. Ook wij geven daar graag gehoor aan. Naast optredens van gevestigde namen in de muziekindustrie, brengen wij ook nieuw talent naar de voorgrond.

with the fam is mede mogelijk gemaakt door

partners en sponsoren

Zonder partners en sponsoren kunnen wij geen podium creëren. Dank aan Bibliotheek Rotterdam, Cultuur Concreet, Cult North, NulTeen Art, Vakbond LBV, Details, Panah Agency en alle vrijwilligers van Panah Studio voor het mogelijk maken.