4 workspots in Rotterdam

4 workspots in Rotterdam

Ben jij opzoek naar hotspots om te kunnen werken en die de benodigdheden zoals, een stopcontact, free – WIFI, laptop friendly, goede lunch en lekkere koffie? Lees dan vooral verder voor de beste hotspots in Rotterdam! 

Served – Coolsingel 8 en Coolsingel 60

Bij Served heb je de ruimte om te zitten met jouw laptop en is er Free -Wifi, stopcontacten en een uitgebreide menu om lekker te kunnen brunchen/lunchen! Wij zijn hier voor jullie langs geweest om onze eerlijke mening te delen. Wij zijn helemaal tevreden met dit tentje, omdat er een gelegenheid is om goed te kunnen werken aan jouw opdrachten en er is een gezellige sfeer met muziek! Het eten is ook heerlijk, onze favoriete sandwich is de tuna met van alles erop en onze favo shake is de Avo shake. Hier onder zie je een paar foto’s om de sfeer mee te krijgen.

 

Thetealab -  Nieuwe Binnenweg 178A

Ben je op zoek naar een vergaderplek? Dan zit je goed bij deze hotspot. Ze hebben daar een speciale ruimte om te vergaderen. Wanneer je binnenloopt voel je gelijk een rustige werksfeer. Je ziet daar mensen werken aan hun laptop, misschien aan het studeren of aan het telefoneren. Maar het is daar ook gewoon gezellig om te gaan high teaën met vrienden of familie. Door de rustige interieur raak je ook niet snel afgeleid. Tijdens het werken kan je genieten van een lekker warm theetje, er is namelijk veel keuze uit verschillende soorten smaken thee.

Anne & Max – Korte Hoogstraat 20

Bij Anne & Max is er een rustige, maar fijne sfeer en heb je ook de plek om lekker te kunnen werken aan je opdrachten. Er is daar ook Free-Wifi, stopcontacten en de gelegenheid om aan jouw laptop te zitten. Er is hier ook niet een hele grote menu, maar wel genoeg keuze! Heb je geen zin in een uitgebreide lunch? Dan hebben ze daar genoeg keuze uit verschillende gebakjes.

Man met bril – Vijverhofstraat 70

Bij man met bril is er een heel mooi natuurlijk interieur met houten meubels en veel groene planten. Er is hier een gelegenheid om lekker te kunnen l ontbijten, brunchen of lunchen! De thee word vers gemaakt in plaats van uit een theezakje. De menu is niet heel groot, maar het eten is wel heerlijk! Wij zijn gegaan voor een Croque – monsieur met een spiegelei en je krijgt er een salade en chips bij. Er is Free-wifi en je mag er met jouw laptop zitten, maar er is niet op elke plek een stopcontact. Hier onder hebben we een paar foto’s om te zien hoe het er uit zag toen wij zijn langs geweest.