Foto's! With the FAM x Bibliotheek Rotterdam (16 december 2022)

Foto's! With the FAM x Bibliotheek Rotterdam (16 december 2022)

With the FAM community shoot Reading Foto's! With the FAM x Bibliotheek Rotterdam (16 december 2022) 3 minutes Next 4 workspots in Rotterdam

Direct foto's bekijken? Klik hier 

Op 16 december 2022 hebben wij weer een succesvolle editie van With the FAM mogen organiseren. Dit keer in mochten wij een podium bieden aan Rotterdamse makers, in samenwerking met de Centrale Bibliotheek Rotterdam. Het evenement werd verdeeld over 3 area’s: Mother’s Living Room, Brother’s Art Gallery en Sisters’s Kitchen. Een succesvolle middag vol toffe underrated artiesten, heerlijke gerechten uit diverse culturen en kunstwerken van fotografen en schilders. Zoals een (creatieve) familie, in één ruimte samen.

Sister’s Kitchen – FOOD

Bij Sister’s Kitchen nodigde wij verschillende cateraars uit om hun gerechten te laten proeven en ons te verrijken met hun verhalen. Deze cateraars hadden allen een ander afkomst, waaronder Antilliaans, Kaapverdiaans, Moluks en Caribisch. Voor de Antilliaanse keuken hadden we Dushifood met hun heerlijke kaasballen en nog veel meer. Voor de Molukse keuken hadden we ByFassh met hun overheerlijke saté en SAU Spirits met hun cocktails. Voor de Surinaamse keuken hadden wij Mr.Rob Stone met heerlijke Carribische gerechten. En tot slot de kaapverdiaanse keuken, verzorgt door Bafatada met heerlijke hapjes. 

Brother’s  Art Gallery – ART

Brothers Art Gallery is de plek waar kunst werd geëxposeerd door jonge opkomende talenten. Denk aan fotografie, schilderijen en soortgelijke kunst. In de art gallery hingen verschillende creaties met verschillende verhalen.

Kasper Tinus, Kimberly Dias en Roffagems met haar toothgems.

Bij een evenement zoals withtheFAM kunnen we natuurlijk geen creativiteit missen en al helemaal niet van jong talenten die zeker een podium verdienen om zichzelf en hun creaties op de juiste manier te uitten.

Mother’s Living Room – MUSIC 

Mother’s Living Room was de plek waar de upcoming artiesten hun moment kregen op een podium en waar iedereen de echte sfeer kreeg van een living room met muziek, gezelligheid, warmte en talenten in de familie. Als je denkt aan een living room dan denk je aan chill zitten, banken, veel kussens, sfeerlichten, plantjes en nog veel meer. We hebben ons best gedaan om de huiselijke sfeer terug te krijgen in de mothers living room. Niet te onderbreken is natuurlijk je familie! Als je binnen komt bij een event van withtheFAM ben je gelijk famililie van onze community. De artiesten : Fabie Soares, ISAIAS, Darsay, Matt Bonilla en Ruben Cruz waren aanwezig voor de Mother’s Living Room en hebben ons laten genieten van hun performance.

Het event draaide om Food, Art en Music. Daarvan komt het woordje FAM ook vandaan. Op dit event hebben alle talenten hun kans gekregen om zichzelf te laten zien en horen. Het was een gezellige sfeer waarbij je nieuwe mensen heb leren kennen en hechtere banden heb gecreeërd. We hebben de event ook afgesloten met een DJ namelijk: Dj Juma, wat zeker niet kon missen als een mooie afsluiting met z’n alle. We kijken er naar uit om meerdere events te mogen meemaken met z’n alle en meerdere talenten in de spotlight mogen zetten. 

Foto's bekijken? Klik hier 

 

Geschreven door Sequoia en Sofia