Een Smaakvolle Bijdrage aan Rotterdam Street Culture Week (RSCW) door With the FAM

Een Smaakvolle Bijdrage aan Rotterdam Street Culture Week (RSCW) door With the FAM

Maak kennis met Suriname in bibliotheek Rotterdam Reading Een Smaakvolle Bijdrage aan Rotterdam Street Culture Week (RSCW) door With the FAM 3 minutes Next Het Helende Gerecht

 In het vermakelijke stad Rotterdam vonden op 8 en 9 september. Rotterdam Street Culture Week (RSCW) bracht de straatcultuur naar voren en bood een podium aan een diverse groep talentvolle artiesten en enthousiaste beoefenaars. Dit twee dagen durende evenement was niet alleen een viering van street culture, maar ook een kans voor deelnemers om hun vaardigheden te laten zien en hun unieke stem te laten horen.

 

Wat is Rotterdam Street Culture Week (RSCW)?

 

RSCW is een jaarlijks evenement waarbij verschillende street culture stromingen samenkomen om hun skills te tonen en te laten zien en horen waar zij voor staan. Deze stromingen omvatten een breed assortiment aan kunstvormen, waaronder street art, voetbal, breakdancing, rapmuziek, skateboarden en nog veel meer. Het draait allemaal om het vieren van creativiteit, zelfexpressie en de authentieke uitdrukking van de straatcultuur.

 

Een Smaakvolle Toevoeging aan RSCW met with the FAM

 

Een evenement van deze omvang vereist niet alleen artistieke talenten, maar ook de benodigde voeding om deelnemers en bezoekers een opgemerkte ervaring te bieden. En dat is waar with the Fam binnenkwam. Wij zorgde ervoor dat er een bar klaar stond met drinken en een pagodetent met smaakvolle eten.

 

Met een team van ervaren koks en servicepersoneel stond with the Fam klaar om hongerige magen te vullen en dorstige kelen te lessen. Ze gingen verder dan de verwachtingen door niet alleen heerlijk eten te verzorgen, maar ook een aparte bar te bemannen, waar een keuze aan verfrissende drankjes werd geserveerd.

 

De variatie aan gerechten die with the Fam aanbood, weerspiegelde de diversiteit en creativiteit van de straatcultuur zelf. Van street foodklassiekers tot Caribische creaties, er was voor elk wat wils. De smaken van de stad kwamen tot leven op de borden van degenen die RSCW bezochten, en with the Fam speelde een grote rol bij het creëren van deze culinaire ervaring.

 

Samenvatting

 

Rotterdam Street Culture Week (RSCW) is veel meer dan alleen een evenement; het is een viering van diversiteit, creativiteit en de levendige straatcultuur. RSCW bewijst dat straatcultuur niet alleen een kunstvorm is, maar ook een manier van leven. Het is een uitdrukking van individualiteit en passie, en with the Fam heeft dit in hun cateringdiensten weerspiegeld. Deze bijdrage van smaakvolle gerechten en drankjes heeft RSCW nog gedenkwaardiger gemaakt. Terwijl de artiesten hun vaardigheden toonden en hun passies uitten, zorgde with the FAM ervoor dat niemand hongerig of dorstig hoefde te vertrekken. Kortom RSCW 2023 was een geslaagde ervaring om niet te vergeten, mede dankzij de cateraars en het personeel bij de bar!