Crowdfunding Mother's Living Room

Crowdfunding Mother's Living Room

Sommige mensen drukken zich beter uit door middel van muziek. Mother’s Living Room is een gloednieuw concept, waar we een podium geven aan nieuw en ondergewaardeerd talent. We omarmen de wereld van R&B en Hip Hop, maar verleggen ook de grenzen van andere genres zoals Afro, Latin, Reggae, Jazz en meer! Dit is een intiem event waar de artiesten hun passie, verhaal maar ook angsten en geheimen delen met het publiek.

Onze drive

Artiesten hebben een creatieve uitlaat nodig, en wij vinden het heel belangrijk om hun te steunen en andere mensen te inspireren. Avonden vol met liefde en creativiteit, die wij graag met het publiek willen delen. Wij halen geld op om de artiesten een online en offline podium te geven en te supporten.

Wat wij de artiesten bieden

Er zijn verschillende manieren hoe wij de artiesten willen helpen om hun populariteit te boosten. Vooraf maken wij een video van de artiest bij zijn of haar werkplaats. De video wordt vervolgens gepromoot op de website van Panah Studio en op de social media kanalen. De artiesten krijgen de kans om een live optreden te geven, waarbij het publiek gratis mee kan kijken. Dit optreden zal worden gefilmd door professionele producenten die video's maken voor Pathé en NPO. Dankzij deze samenwerking zijn we gestart met een nieuwe Mother's Living Room Youtube-serie.

Afgelopen vrijdag 11 februari was de vorige Mother's Living Room. Hier kwamen Lavils en Daryl Jay Kyle live optreden.

Waarom een crowdfunding

Na het succes gezien te hebben van Mother’s Living Room, willen wij meer edities organiseren. Helaas komt het budget voor de productie, locatie, apparatuur en documentatie nog volledig uit eigen zak. Wij willen dit concept leiden tot een succes, zodat wij dit minimaal 1x in de 2 maanden kunnen uitvoeren. Dit kunnen wij helaas niet alleen. Help je ons om van de komende edities een succes te maken?

Lees meer over de crowdfunding of doneer via:

https://www.voordekunst.nl/projecten/15039-live-from-mothers-living-room-1#het-verhaal