Welkom bij het With the FAM Festival op 15 december! Dompel jezelf onder in een unieke ervaring waar Food, Art & Music samenkomen. Wij transformeren de centrale bibliotheek van Rotterdam, gelegen aan de Hoogstraat 110, voor één dag in een bruisend cultureel festival. Ontdek de harmonie tussen verschillende makers en creatieve communities. Laat je zintuigen prikkelen door de verrukkelijke smaken, boeiende kunst en betoverende muziek. With the FAM Festival, waar creativiteit tot leven komt op een bijzondere locatie.

food & culture area

SISTER’S KITCHEN & cultures

Het eetgedeelte noemen we Sister’s Kitchen. Rotterdam biedt een enorme mix van verschillende culturen. Deze culturen brengen wij voor jou tijdens ons evenement bij elkaar. Geniet van traditionele eetgerechten uit diverse culturen. Maak een praatje met de kunstenaars en stel vragen over de unieke smaken.

art area

BROTHER’S ART GALLERY

Het kunstgedeelte noemen we Brother’s Art Gallery. Rotterdam is de kweekvijver voor artistiek talent, maar daar wordt momenteel nog te weinig aandacht aan geschonken. Wij brengen daar verandering in! Verschillende, jonge kunstenaars krijgen bij ons een podium om hun gemaakte werk tentoon te stellen.

music area

MOTHER'S LIVING ROOM

Het muziekgedeelte noemen we Mother’s Living Room. De kracht van muziek is enorm groot. Het stimuleert creativiteit en werkt voor velen Rotterdamse kunstenaars als een ware uitlaatklep. Ook wij geven daar graag gehoor aan. Naast optredens van gevestigde namen in de muziekindustrie, brengen wij ook nieuw talent naar de voorgrond.

with the fam is mede mogelijk gemaakt door

partners en sponsoren

Zonder partners en sponsoren kunnen wij geen podium creëren. Dank aan Bibliotheek Rotterdam, Gemeente Rotterdam, Cult North, NulTeen Art, Vakbond LBV, Media Muka en alle vrijwilligers van Panah Studio voor het mogelijk maken.