panah presents

With the fam x rscw

net gemist

Op vrijdag 8 & zaterdag 9 september 2023 had With the FAM (waarin FAM staat voor Food, Art & Music) weer een toffe samenwerking. Dit keer in samenwerking met Rotterdam Street Culture Week (RSCW). With The FAM is in het leven geroepen om meer aandacht te creëren voor de Rotterdamse makers en bestaande evenementen aan te vullen met deze makers.

RSCW

over Rotterdam street culture week

Rotterdam Street Culture Week is daarmee het festival dat street culture in de brede zin van het woord programmeert, promoot en ontwikkelt. Meerdere organisaties trekken samen op om street culture nadrukkelijker op de kaart te zetten en toegankelijker te maken voor een breed publiek.

Sate Lounge by Fassh x Panah Studio x Kanu

food by with the FAM

SISTER’S KITCHEN

Tijdens het RSCW mochten wij het eten verzorgen. Het eetgedeelte noemen we Sister’s Kitchen. Rotterdam biedt een enorme mix van verschillende culturen. Deze culturen brengen wij voor jou tijdens ons evenement bij elkaar. Geniet van traditionele eetgerechten uit diverse culturen. Maak een praatje met de cateraars en stel vragen over de unieke smaken.

art by with the fam

brother's art gallery

Tijdens het RSCW vulden wij het festival aan met diverse kunstwerken. Maak kennis met verschillende kunstenaar uit de stad!