Top 10 creatieve business podcasts

Top 10 creatieve business podcasts

In de wereld van ondernemerschap en zakelijke ontwikkeling is het belangrijk om bij te blijven met de nieuwste trends en strategieën. Een geweldige manier om dit te doen is door naar podcasts te luisteren. Podcasts zijn niet alleen informatief, ze zijn ook gemakkelijk te beluisteren tijdens het pendelen, sporten of tijdens een pauze op het werk. In deze blogpost delen we de top 10 creatieve business podcasts die je moet beluisteren.

1. The Futur Podcast

De absolute nummer 1 voor elke ondernemer uit de creatieve business. Een podcast die de interessante overlap tussen design, marketing en business verkent. Luister naar presentator Chris Do die openhartige gesprekken voert met inspirerende mensen uit de wereld van design, technologie, marketing, business, filosofie en persoonlijke ontwikkeling.

2. The GaryVee Audio Experience

Gary Vaynerchuk is een ondernemer, auteur en spreker die bekend staat om zijn expertise op het gebied van digitale marketing en sociale media. In zijn podcast, The GaryVee Audio Experience, deelt hij zijn inzichten en strategieën voor het opbouwen van een succesvolle online aanwezigheid.

3. The Tim Ferriss Show

Tim Ferriss is een ondernemer, auteur en spreker die bekend staat om zijn boek "The 4-Hour Workweek". In zijn podcast, The Tim Ferriss Show, interviewt hij succesvolle ondernemers en topatleten om te leren hoe ze hun succes hebben bereikt.

4. How I Built This

How I Built This is een podcast van NPR waarin Guy Raz ondernemers interviewt die succesvolle bedrijven hebben opgebouwd. Hij deelt de ups en downs van hun reis en de lessen die ze hebben geleerd tijdens het opbouwen van hun bedrijf.

5. Online Marketing Made Easy

Online Marketing Made Easy is een podcast van Amy Porterfield, een online marketingexpert. In haar podcast deelt ze tips en strategieën voor het opbouwen van een succesvolle online aanwezigheid en het laten groeien van je bedrijf via digitale marketing.

6. The School of Greatness

The School of Greatness is een podcast van Lewis Howes, een ondernemer en auteur. In zijn podcast interviewt hij succesvolle ondernemers, atleten en beroemdheden om te leren hoe ze hun succes hebben bereikt. Hij deelt ook persoonlijke ontwikkelingstips en strategieën.

7. Creative Pep Talk

Creative Pep Talk is een podcast van illustrator en spreker Andy J. Pizza. In zijn podcast deelt hij tips en strategieën voor het stimuleren van creativiteit en het laten groeien van je creatieve bedrijf.

8. The Creative Penn

The Creative Penn is een podcast van auteur en ondernemer Joanna Penn. In haar podcast deelt ze tips en strategieën voor het schrijven en publiceren van boeken, evenals het opbouwen van een succesvolle carrière als auteur.

9. The Smart Passive Income

The Smart Passive Income is een podcast van Pat Flynn, een ondernemer en auteur. In zijn podcast deelt hij tips en strategieën voor het opbouwen van passief inkomen en het laten groeien van je online bedrijf.

10. StartUp

StartUp is een podcast van Gimlet Media waarin de reis van startende ondernemers wordt gevolgd. Het geeft een unieke kijk op de ups en downs van het opbouwen van een bedrijf vanaf het allereerste begin.

Conclusie

Dit waren onze top 10 creatieve business podcasts die je moet beluisteren. Door naar deze podcasts te luisteren, kun je jezelf ontwikkelen, geïnspireerd raken en je bedrijf laten groeien. Of je nu een beginnende ondernemer bent of een doorgewinterde professional, er is altijd iets nieuws te leren.