Lavils - Live from Mother's Living Room

Lavils - Live from Mother's Living Room

Lavils, oftewel Lei Avila Santiago, is een opkomende artiest in de hiphop/R&B-muziekwereld. Geboren in Rotterdam, Nederland op 18 november 2001, begon ze op jonge leeftijd met zingen. Haar passie voor muziek kwam voort uit het feit dat haar Filippijnse vader haar altijd meenam naar zijn bandrepetities. Als gevolg hiervan groeide Lei op in de muziekwereld en ontwikkelde ze al snel haar eigen stijl en sound.

In 2019, op 17-jarige leeftijd, begon ze met het uitbrengen van een aantal in de studio opgenomen singles en samenwerkingen op Spotify. Vanaf dat moment begon ze serieus haar eigen liedjes te schrijven en te produceren. Ze wilde zich niet langer beperken tot het zingen van covers en wilde haar eigen unieke stijl ontwikkelen.

Bij het evenement 'Mother's Living Room' kreeg Lavils de kans om haar zangkunsten te laten horen en haar passie voor muziek te delen. Het evenement biedt een podium aan opkomende artiesten en geeft hen de kans om hun muziek, passie, geheimen en emoties te delen. Lavils deelde tijdens haar optreden haar visie op de 'stages van een breakup'. Het publiek was onder de indruk van haar performance en de boodschap die ze overbracht.

Het is duidelijk dat Lavils niet alleen een getalenteerde zangeres is, maar ook een echte performer die haar publiek weet te raken. Haar unieke stijl en sound maken haar een van de meest veelbelovende artiesten in de Nederlandse muziekwereld. Lavils heeft nog een hele toekomst voor zich en zal ongetwijfeld nog veel meer van zich laten horen in de muziekwereld.

Bekijk hier de Youtube video: